Verzendkosten

Alle vermelde prijzen zijn EXCLUSIEF verzendkosten.

Verzendkosten binnen Nederland zijn €3,99

Voor België & Duitsland is  € 6,95

Bestellingen vanaf € 75,00 versturen wij gratis.

Wanneer u een bestelling plaatst ontvangt u altijd binnen enkele seconden een definitieve bevestiging per e-mail. Op deze bevestiging staat het totaalbedrag van uw bestelling inclusief verzendkosten en verdere betalingsgegevens.

 

Levertijd

Uw bestelling wordt binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd.

 

Betalingsmethoden

  • IDeal
  • Creditcard
  • Klarna

Ruilen & Retourneren

Voorwaarden voor het retourneren van de bestelling is dat we hierover worden bericht enkele dagen na ontvangst van u bestelling. Ruilen/Retourneren mag binnen 14 dagen na ontvangst in orginele verpakking met aangehecht prijskaartje.De verzenddatum staat op de factuur. De Koper is verplicht de producten onmiddellijk na ontvangst nauwkeurig te inspecteren. Hou er rekening mee dat de porto van retourzendingen voor eigen rekening zijn. Wanneer het artikel dat je terug wilt sturen in een envelop of platte verpakking past, kun je dit met briefpost versturen dit scheelt in de kosten. Tegenwoordig is het mogelijk zowel een brievenbuspakje a € 3,50 als een pakket voor € 6,50 te versturen incl. Track & Trace code. Het geld van het geretourneerde artikel staat binnen 7 werkdagen na aankomst op retouradres retour op uw rekening.

Via onze webshop kan je een artikel niet direct omruilen. Je kunt wel het te vervangen artikel retourneren en het gewenste artikel bestellen en laten bezorgen. Je dient de nieuwe bestelling dan wel te betalen. Wij kunnen helaas niet de bestellingen met elkaar verrekenen. Zodra het artikel dan bij ons retour komt wordt het bedrag retour gestort +  €3,99 aan verzendkosten die je betaald hebt bij het plaatsen van je nieuwe bestelling. Let op dat je op het retourformulier je nieuwe bestelnummer vermeld, dit om de € 3,99 aan verzendkosten vergoed te krijgen.

LET OP: ONGEFRANKEERDE RETOURZENDINGEN WORDEN NIET GEACCEPTEERD, HOU ER REKENING MEE DAT EEN RETOURZENDING ALTIJD GEFRANKEERD MOET ZIJN.

 

Klachten

Het kan zijn dat een kledingstuk of accessoires bij bijvoorbeeld het dragen een gebrek vertoont, neem hierover z.s.m   contact met ons op. Garantie maximaal 4 weken na ontvangst! Wij bieden geen garantie op oneigenlijk gebruik van kleding en accessoires, waardoor het product kapot is gegaan. De garantiebepalingen zijn gebaseerd op normaal gebruik. Gebruik je een product niet op de normale manier en zorgt dit ervoor dat het product kapot gaat, dan heb je geen recht op garantie. Je hebt wettelijk recht op een deugdelijk (goed) product. Dat betekent dat het product moet voldoen aan de verwachting die je ervan mag hebben. Gaat het product in die periode stuk, dan heb je recht op gratis reparatie. Je moet het product wel normaal gebruikt hebben.

 

Uitzondering

  •  Wij bieden geen garantie op productapplicaties zoals pailletten, studs en steentjes.
  • Wij bieden geen garantie op het verkeerd wassen of drogen van kleding.
  • Wij bieden geen garantie op vlekken door parfum of deodorant.
  • Er zit geen garantie op afgeprijsde artikelen.
  • Tenzij anders vermeld, zijn op al onze leveringen het Nederlands recht en de verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing.

Herroepingsrecht

Je hebt altijd het recht om de koopovereenkomst, zonder opgaaf van redenen, binnen 14 dagen te herroepen. De herroepingsperiode begint vanaf de dag dat het artikel van je bestelling is bezorgd. De meest eenvoudige manier om van je herroepingsrecht gebruik te maken, is door het bijgeleverde retourformulier in te vullen en dit tezamen met de artikelen te retourneren.

 

Contact

 

First Creations

Kroonweg 12

1060 RR Amsterdam

Tel: 06-40933504

email: firstcreations@hotmail.com

Kvk: 59212535

Btw: NL131635153B01